stjel rockestilen min

annonselenker

I går skulle jeg egentlig vært på Vita og Wanda sin premiere fest, herregud som jeg digger de jentene, men siden jeg ikke fikk noen med meg på premierefesten, taklet jeg ikke å dra alene, you know, man overtenker for mye, og til slutt tror man at man ikke tørr noen ting, så da ble det heller en etterlengtet hangout med Lene som jeg ikke har sett på to måneder.

Herregud, snakk om tidenes koseligste date night, vi testet ut Girotondo som ligger Youngs torget 19. Kanskje en av Oslos desidert koseligste hangouts, og servicen er helt fenomenal, elsk på folkene som jobber der, mulig litt overpriset rødvin kanskje, men utenom det, im good og super happy.

Skinnjakken finner du HER –  Skjorten finner du HER.  – Buksen finner du HER – Lookalike av leopard skoene finner du HER – Hatten finner dere HER

Håper dagen deres blir helt fenomenal – selv skal jeg sette meg ned og skrive masse i dag, men først skal denne guttungen kaste seg ned på gulvet hjemme og gjøre en øvelse som kalles – WIM HOF. Jeg har aldri testet dette ut før, men det handler om hvordan man puster, og etterfølges av 3 minutter bading i iskald dusj, grugleder meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *