hvordan kan jeg drepe Frank?!

Hei dere,

De siste dagene har jeg gjort noe som er veldig stort for meg selv, som å presse min egen «styggen på ryggen» av skuldrene mine, og heller stole på magefølelsen min.

Jeg har lenge gått å kjent på at det er noen mennesker jeg har hatt lyst å kontakte med tanke på noen prosjekter jeg jobber med, men hver eneste gang jeg skal til å ta kontakt med vedkommende, kommer han lille jævelen som alltid sitter på begge skuldrene mine og skriker om og om igjen ”du kommer bare til å få et nei” , og mange ganger har han vunnet.

Da jeg var i Spania satt jeg meg et mål om å ta kontakt før jeg skulle reise hjem igjen, og nå er det endelig gjort. Satan det føles både helt fantastisk, skummelt og fint på en og samme gang, det er nesten som å åpne opp posten, og se hva som er kommet, haha. Ja, jeg har litt angst for å åpne opp egen post til tider.

Dere kjenner også sikkert til han dere også, han som gjør deg usikker, redd og får frem det verste med deg selv. Jeg kaller min ”styggenpåryggen” for Frank!

Frank har vært med meg i mange år, – og dessverre så har jeg ikke, – og kommer nok helt sikkert aldri til å bli helt kvitt ”Franky. Men jeg har lært meg noen triks på hvordan jeg lurer han litt bort, slik at jeg kan overvinne den drittsekken – og det føles så sjukt deilig når han bare ikke er tilstede.

Jeg vet at Frank er bare en tanke, og noen ganger klarer jeg å forstå selv at Frank er en ikke eksisterende person, han er bare en tanke som noen ganger har villet at jeg skulle forsvinner fra denne verdenen, men nei du Frany, jeg er her fortsatt og du klarer ikke bli kvitt meg så lett, og er det ikke litt rart at man skal ha angst for sin egen postkasse- sjukt teit ass!

Så husk det til neste gang du ønsker å gjøre oppnå noe, og din egen lille Frank skriker deg i ørene, så er det er bare du som skal ut av din egen komfortsone, og det er her du skal stole på magefølelsen, ikke på en tanke du har laget til et helt filmsett i din egen verden, om du skjønner.

Føles det riktig – gjør det og ikke la noen stoppe deg, et nei, betyr bare at noen andre kommer til å gi deg et ja litt senere. En taper er bare en vinner som prøvde en gang til, og husk at posten MÅ du åpne eller kommer det noen helt andre på døren sin til slutt.

Nyt høstdagen dere, det skal hvertfall jeg i dag. Ses om litt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *