hvor ensomheten forsvinner

1150 meter over havet skulle til for at jeg virkelig fikk satt i gang kreativiteten min, noen ganger er virkelig naturen alt som skal til, sant?!

Jeg vet ikke helt hva det er, men når jeg er alene i naturen noen timer kjenner jeg at ensomheten min forsvinner litt, er ikke det veldig rart?! Det er som om alt bare stopper opp, og jeg får pust. Helt vill og deilig følelse.

Det finnes veldig mange fine opplevelser du kan gjøre om du reiser til Grand Canaria, og tror meg, men ingenting slår utsikten fra Tamadaba som ligger ca to timer nord med bil fra Las Palamas. Jeg kan anbefale dere enten og ta med telt, og slå leir til dagen etterpå, det er helt gratis – ellers ville jeg kjørt opp i 18 tiden, tatt en middag og et glass vin hvor dere kan se på solnedgangen, helt amazing!

Fra toppen av Tamadaba kan du se over til Tenerife vulkanen Pico del Teide som er det største fjellet i Spania. Pico del Teide er også verdens tredje største vulkan, helt vilt å se fra Las Palmas om jeg får si det sånn. Rart å tenke på at det fjellet ligger to timer unna med en båt, så om ikke det frister for å se fjellet, kan dere ta ferjen over, og nyte dagen på Tenerife.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *