klinings – sykdom og en jævla digg skittenvask!

Det nærmer seg hjemreise, – bare noen dager igjen nå så er denne opplevelsen over for denne gang. Dessverre så har jeg klar å bli forkjølet og fått feber noe som er skikkelig kjedelig med tanke på at jeg har enda litt jeg skulle gjort og fått opplevd før jeg setter kursen mot Oslo og Norge.  ( Jeg skylder det på den personen jeg klinte med for noen dager siden) Morsomt var det, men kunne latt være med tanke på at jeg nå har ligget i sengen et par dager, helvete!

Uansett, gjort er gjort, og klint er klint!

En ting jeg har fått utnyttet når feberpillene mine har funket på sitt beste er å få joggeskoene mine freshe til jeg kommer hjem til høsten. Ingenting er finere en rene og pene joggiser ass. Trikset er så lett, og koster bare rundt en femtilapp.

Kjøp deg en flaske med Vanish, – lifesaver!

Jeg dynker lissene i vanishen, legger vann i et glass og deretter lar jeg de ligger der i ca 30 minutter før jeg skylder av lissene og henger de på tørk.

Skoene sprayer jeg bare over, tørker vanishen av godt, og tar en våt-klut og vasker godt over. Så lar jeg de ligge til trøk. Om det er joggesko uten skinn, sprayer jeg vanish over de, inn i vaskemasinen på 30 grader, og boom – skoene er så hvite som da du kjøpte de.

Takk gud for vanish!

Nei – dere,  – nå skal jeg gjøre noe så kult som å legge meg under dynen, presse ut feberen fordi jeg må bli frisk. Jeg har booket en tur i morgen som kostet meg noen høvdinger, og det er sjukt kjedelig om jeg ikke kommer meg med på turen bare fordi jeg ville kline med en random person som gikk rundt og delte ut gratis forkjølelsevirus uten å si fra!

Natta!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Du er no hærlig😀sko tipset skal testes.

  2. Føler med deg. Har akkurat herjet med influensa i nesten to uker selv … Kjedelig men men, det går over. God bedring <3