klamydia har aldri vært trendy!

Hvordan får du en gjeng med voksne mennesker til å bli barn igjen på under 10 minutter?! Jo, du gir de full tilgang til Aqualand/badeland og noen halvlitere med øl, så boom – barnet i deg er tilbake for full guffe. Dette var virkelig tidenes dag, har ikke ledd og lekt så mye siden jeg var åtte år tror jeg, –  eller da jeg var rundt åtte år lekte jeg ikke fult så mye, da gikk jeg til alle naboene mine, og i stedet for å ringe på døren, la jeg meg heller til å sove utenfor inngangsdøren deres, veldig spesielt, men jeg var veldig trøtt som liten kid, ha ha. Tror jeg tenkte veldig mye back in the days, ikke så mye forandring i tankene i voksen alder heller, men har litt mer energi nå da.

Vi snakket litt om den perfekte daten på sist innlegg, så om du vil ha en genial og lekfull date, da anbefaler jeg at du tar med deg daten din på badeland, drikker noen øl sammen og virkelig slår dere løs. Dette er plassen hvor all den stille triste kleinheten forsvinner på en – to – tre.

Badeveske kroner 29.90.- på den lokale kinabutikken ved hotellet der jeg bor. Jeg digger gjennomsiktig bagger om dagen. De sier faktisk ganske mye om deg som person. Det skjuler hvertfall ikke noe, så her er det bare å passe på kondomer, dildoer og annent stash man ønsker å ha med seg på stranden, neida! Men gjennomsiktige sekker/bagger er faktisk ganske hot på motebildet i år, så denne tre euro baggen blir med meg hjem til Norge.

Herregud, nå er det ikke lenge til før jeg flytter hjemmover, og jeg merker jeg ikke er helt ferdig i varmen enda, så hvem vet, – mulig jeg ikke blir hjemme i Norge så veldig lenge heller. Livet i utlandet passer meg perfekt om dagen, nye mennesker, random hookups uten strings attached om jeg føler for det, og billig standbagger som er på motebildet, ha ha.

Så dating folket – Ta med dere daten til badeland, drikk litt øl og lek som aldri før, og om dere er så heldige å finner kjemien og ikke får nok av hverandre etter date nummer en, da dusjer dere av klorinvannet, drikk godt med vann, og husk kondom, dere trenger ikke skape et nytt mennesker på første date, og klamydia har aldri vært trendy! Husk å smør dere med høy solfaktor, ( ikke sololje, glamourmodel livet var kult på 90-tallet)  og smør dere inn med body lotion etter dere har dusjet, ikke noe digg å ta på en tørr hud.

Stay cool kids!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *