adrenalin-kick og sex på første date!

Dating er mulig noe av det kleineste jeg vet om, og det siste året har jeg vært på et par stykker som virkelig ikke har gitt mye mersmak, Jeg kommer faktisk ikke helt over hvor kleint dette fenomenet er!

Sist jeg ble bedt ut på date skulle vi ut å gå en langtur og drikke kaffe sammen – men da jeg ankom daten hadde personen allerede kjøpt kaffe til seg selv, mens jeg måtte stå i kø i nesten 10 minutter for å få min, det er mulig det er jeg som er helt ute av dating”kjører” her, men om man blir bedt ut på en kaffe-date hvor tanken er å gå en tur, burde ikke personen som inviterer kjøpe kaffe sammen med meg, eventuelt ha en kaffe klar til meg også i stedet for å bare kjøpe til seg selv?!

Den andre gangen ble jeg invitert på kino, da tenkte jeg – og la oss nå se hvordan dette går. Jeg har aldri hatt en første date på kino før, alt må prøves!

To mennesker som ikke kjenner hverandre skal bli kjent, hvorfor velger man da å dra på kino sammen første gangen, hvor man sitter i en stol, ser på en film i 1 time og 20 minutter og prøver å trygge popcornet så stille som du bare kan – og skal jeg være helt ærlig, så tenkte jeg at denne tiden kunne vi heller brukt til å kle av oss og hatt sex og virkelig blitt kjent, jeg tenker det hadde vært mye gøyere for oss begge to og ikke fult så kleint som å sitte still og se på Jennifer Lopez på storskjermen.

#KLEIT!

Det finnes mange spennende opplevelser man kan gjøre for å virkelig spice opp en første date slik at man kan få opp adrenalinet uten at man trenger å ”hooke” Ikke at det er noe galt med litt nærhet første gangen også.

Perfekt date for meg handler om å bli kjent, hvor begge byr på seg selv – så hvorfor ikke kjører Go Kart, og lage en konkurranse, hvor den store premien er en flaske sprudlevann, en dere kan drikke sammen – og en dere kan bruke til å sprute ned taperen med, morsomt og gøy- samt at taperen må bytte klær på location.

Da får man litt hud på kjøpet også, kult og sexy date, og man ler nok litt godt sammen etterpå – mulig et vått kyss også, det skader ingen, om man ikke har herpes da, da ville jeg ventet litt med det!

Og alle vet hva som skjer med oss nordmenn når vi drikker alkohol, personligheten vår vokser drastisk, noen får frem sitt sanne seg, mens andre får frem sin indre jævel, da vet man fort om det blir en date to for å si det sånn.

Så folkens – helt oppsummert: Dropp kino på første date, dra å gjør noe spennende sammen som gir dere begge et kick, og husk – du må ikke snakke hele tiden selv om stillhet kan føles litt kleint.

Nå stikker jeg fra Go-Kart adrenalinet til rosa badeshort i badeland.

Noen som blir med på badedate?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 kommentarer

 1. Hehe måtte le litt,jeg har hatt min dose dating på en stund,dårlige manerer og prate prate i ett sett bare om seg selv og hvor fæle ekser han har. men sex på første date?da må det iallefall pirre no veldig 😀kanskje jeg bør dra til et annet land også?nei lev livet du og kos deg,og take CARE .

  1. Espen Hilton

   Sex på første date er ikke noe farlig, mer vanlig enn folk tror. Blir ofte til en one night stand ha ha, har man lyst – har man lov uansett land tenker jeg 😉

   1. Hatt min dose av det,og er nok veldig vanlig,gjør det gjerne men om jeg møter noen jeg vil ha mer med venter jeg gjerne😀

 2. Haha, det er ikke greit å kjøpe kaffe til seg selv! Minner meg om den gangen for 10 år siden da jeg og første date skulle ut og spise kl 19. Jeg ankom kl. 19.10 og da satt vedkommende allerede og spiste!

  Jeg bare HADE!!

  1. Espen Hilton

   Omg!! Bye felicia 😂