Slik redigere jeg bildene mine på 30 sekunder

Hei onsdag!

Det er mange som lurer på hva slags kamera jeg bruker på bildene mine, og hvordan jeg redigerer de etterpå, derfor tenkte jeg å dele dette med dere.

Disse bildene er tatt med mobilen ( Iphone X) Mens noen av mine andre bilder på bloggerten er tatt med Olympus Pen kameraet mitt.

Mobiltelefonen tar såpass bra bilder om dagen at det er nesten like greit og bare bruke mobilen, tar liten plass og kvaliteten på bildene blir helt kanon.

Når det kommer til apper,  bruker jeg mye Lightroom, Vsco, Afterlight, og den nye HUJI som gjør at bildene dine ser ut som de kommer rett ut fra et engangskamera – sjukt kul effekt. Disse bildene har jeg tilført både Vsco og Afterlight, det tar toppen 30 sekunder og redigere hvert bilde.

Snart kommer jeg med treningsvideo til dere – totalt er det 15 minutter, og alt du trenger er egen kropp, og en vannflaske. Øvelsen kan gjøres hjemme i din egen stue, gjerne sammen med en kompis, eller en haug med reality kjendiser 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Hei! Bruker de appene selv, og elsker de! Men ser på det øverste bildet at det er en kul litt «slitt» effekt på bildet. Er det grain? Eller noe annet du gjør for å få dette til😁

    1. Espen Hilton

      Heiiia 😀

      Jeg legger de inn i Afterlight hvor jeg bruker den ene programmet som heter dusty