jeg skal holde tale på Storapride 2018

Hei dere –

Nok en dag i solfylte Las Palmas. 27 grader og jeg startet dagen med en gåtur til byen fra hvor jeg bor ( 25 min hver vei ) tok en deilig pause rett ned surfers paradise, og dro videre til gymen for å stramme opp ryggen litt, viktig med god holdning. I ettermiddag skal jeg gjøre en TV-innspilling her nede, det gleder jeg meg stor til – og skal prøve å legge ut både bilder og video i løpet av helgen.

Men en ting som er helt sjukt gøy – er at jeg har fått lov til å gi en tale på åpningen av gayparade på Stord, hvor fett er ikke det?

Jeg føler meg veldig takknemelig som får lov til å bidra på noe så viktig. Dessverre så får jeg ikke vært til stedet og holde denne talen selv – men den er skrevet, og sendt avgårde til den vakre lille øya – håper dere alle forstår hvor viktig det er å passe på hva man sier når unge mennesker hører på, ord kan fort bli dems «styggen på ryggen», og det er det ingen mennesker som trenger mer angst, og negative tanker om hvem man er som menneske.

Arrangementet vil skje i Leirvik sentrum lørdag 15. september – håper dere alle samles til en festdag, både store og små. Kjærleik dere – hvor vakkert er ikke det?! Og det er hva dette handler om, elsk den du elsker, og vær stolt av den du er, for er det en ting som er viktig i dagens samfunn, så er det nettopp å vise respekt og kjærlighet til alle. Så da får jeg håpe at pastor Jens også tar turen, og om ikke – well – morna Jens!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *