så mye MÅ du betale for å trene med meg!

Jeg går helt surr i dagene her i Spania, mandag – eller søndag?! Tiden går så alt for fort, og helt ærlig så savner jeg ikke Norge så veldig mye heller om dagen, men litt savn har jeg etter power-walks i naturen, og gode kompis klemmer og samtaler, men utenom det, har jeg det virkelig som plommen i egget ass.

Jeg føler meg veldig heldig som får jobbe i utlandet, hvor jeg får gjort så utrolig mye fint sammen med en herlig gjeng med mennesker som jeg nok ikke hadde møtt i Oslo. Lucky me, sånt skal man ikke ta for gitt.

En treningstime sammen med meg i Spania vil koste deg kroner null, nada – 0.- men om du kommer med negativ holdning, og bare sitter og klage  – må jeg nesten be deg forlate området umiddelbart, neida – Jeg skal få deg på godt humør jeg, – og få energien din opp slik at du smiler resten av dagen med en forbrenning som kan vare opp i mot 18 timer – hei hvor det svir!

Jeg ønsker ikke penger, men det jeg ønsker i retur er å se mennesker få maks ut av treningen sin, glede, og energi slik at man føler seg fantastisk etterpå. Å føle seg fabelaktig trenger ikke koste en krone, så lenge du er innstilt på å gjøre jobben – og 15 – 20 minutter, det har vi alle.

Men gjerne ta med deg en 50 lapp, eller 5 euro som vi bruker her til lands, og stikker å kjøper deg en deilig lunsj etterpå som inneholder gode proteiner, og karbohydrater slik at kroppen får i seg næring etter en 20 minutter HIIT økt med meg, thats it! Og har du ikke 50 euro, da håper jeg du har noe digg i kjøla hjemme.

Dagens økt kommer snart i video, sammen med noen fantastiske unge og lekre mennesker som bor på en aldri så vakker villa her i Spania.

Ses snart – og nyt søndagen videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *