slik lager du kjøleskapsgrøt med proteiner

 Hei dere,

Frokost, dagens desidert viktigste måltid å få i seg, men veldig mange sliter med tiden om morgenen, så derfor skal dere få min favoritt blanding – ( fant noe som lignet hvert fall her i Spanien )

Havregryn med kokos melk, du legger i en kvart banan, blåbær og gjerne litt proteinpulver om du har det liggende.

Du tømmer kokosmelken over havregrynen, drysser over litt proteinpulver ( sjokolade ) er min favoritt. Rør alt dette godt sammen. Så tar du banan, blåbær, oppkuttet eple, eller annen frukt du selv ønsker, og setter skålen inn i kjøleskapet til dagen etterpå. Da har du en ferdig havregrøt med masse proteiner, gode karbohydrater som vil gi deg både energi og en metthetsfølelse lenge ( frem til lunsj )

Eller om denne ikke faller i smak ville jeg testet ut denne HER Kanskje den beste kjøleskapsgrøten jeg har laget til nå. Lag 4 porsjoner så har du til hele familien på morgenquisten, eller bare et par stykker når du føler blodsukker er i bunn, og du kjefter på kjæresten din. Disse er også perfekte å lage om du er student og på budsjett – viktig med energi i timen folkens.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 kommentarer

 1. Hei! Jeg har begynt å slanke meg, og følger godt med på dine forslag. Du er en stor inspirasjon til meg.
  Jeg lurer litt angående proteinpulveret med sjokolade. Jeg er sjokoladeavhengig, og ved bruk av det pulveret klarer jeg å gå ned i vekt? For da hadde det vært perfekt for å dekke mitt sjokolade behov, haha!

  1. Espen Hilton

   Hei Madde 😀

   Så koselig og høre, husk det skal ikke være slanking, men forandring i kostholdet. Når det kommer til sjokoladepulver skal du bare ha litt i havregrøten din, og du er ikke avhengi av sjokolade – men av sukkeret, men på samme måte som med nikotin så vil suget roe seg ned etter 3-5 dager og da er det bare tanken på sjoklade og «nikotin» som sitter og henger der, for det er vanesaken man er avhegi av.

   Dette klarer du kjempe lett.

   Stor klem – jeg heier på deg.

   1. Tusen takk for tilbakemeldingen! Skal prøve mitt beste!