treningsprogram for hele september

September nærmer seg med stormskritt, og høsten er vel ankommet Norge tenker jeg?! Men her i Spania skinner solen som aldri før, 32 varmegrader og merkelig nok er jeg hvitere en da jeg reiste, ha ha. 

Solen er ikke helt for meg lenger, det er digg med varme, og glade mennesker som smiler hele tiden, men å ligge i solen i timesvis ble jeg ferdig med da jeg var 22, og ferierte til Alanya hvor det da var IN å smøret seg inn med sololje faktor 3. Flaut ass! 

Men over til de digge 30 dagene vi har i september måned. Jeg tenkte vi kunne ha en aldri så liten workout challenge. 

Jeg vil dere skal kjøre disse to programmene slik:

Kjør knebøy + pushup, og så over på burpees i samme dag.

Dere følger programmet slavisk i 30 dager fra i morgen av. Og dette kan du gjøre hjemme på stuegulvet eller på reise.

Lykke til fine folk, stor fredagsklem fra Spania.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *