it’s been a minute

Hola guys, it’s been a minute.

Det går kanskje ikke så veldig fort med oppdatering om dagen, men sånn er det i Spania land med dårlig dekning i fjellet. Da jeg flyttet hit for noen uker siden måtte jeg betale både overvekt, og følte selv  jeg hadde for lite med meg, nå har jeg handlet inn litt for mange joggesko, og solbriller så kommer nok til å måtte betale dobbelt så mye i overvekt på vei hjem igjen også. Herregud det er billig med Nike her nede, farlig moro!

Men sånn er nå singel livet i Spania, work & shopping hele tiden.

Jeg la nettopp ut en måneds workout plan på Snapchat min, hvor du kan presse deg selv litt. Denne er helt vill, og gøy, samt den gir deg fine resultater. Du finner den på @espenhilton på snap.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *