klar for love island Norge

REKLAME

Hei dere og god sommer søndag fra Gran Canaria, solen skinner og kjærligheten kommer kanskje til å blomster som aldri før for noen flotte mennesker, det håper hver fall jeg.

I dag er dagen hvor Tone åpner døra til den norske versjonen av Love Island. Tone skinner som aldri før, og det gjør energien min også. Dette har jeg gledet meg til i mange måneder nå, endelig er dagen her.

Håper dere er klare for dette spennende nye reality program, et program hvor vi tar bort Tinder og andre dating apps, og lar mennesker virkelig bli kjent med hverandre på den gode gamle måten, dette er programmet hvor «ghosting” ikke fungerer, her må du være ekte, og direkte om du ikke finner tonen med partneren din.

Kjenner det kribler i magen min allerede jeg. I kveld klokken 21:30 startet kjærleiks eventyret Love Island Norge på TV3 – jeg er hvert fall klar for Love Island, er du?!

Du kan laste ned appen: Love Island Norge, hvor du kan være med på å bestemme hva som skal skjer i huset, du kan sende noen på date, eller bare send inn en tekstmelding til din favoritt deltaker.

Last ned Love Island på AppStore nå.

“Love shine a light in every corner of the world”

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Blir spennende og gøy med noe nytt innenfor reality 🙂
    Har ikke helt fanget opp jobben din går ut på i forhold til serien? Er du deltageransvarlig eller? Kanskje det heller ikke har kommer frem, men spennende blir det 🙂

  2. Er du deltaker på Love Island?