siste dagen i Norge før jeg flytter til Spania

Hei dere –

Det er nesten en litt sånn trist dag her jeg sitter på balkongen min på løkka og nyter kaffen min. I dag er siste dagen i Norge før jeg flytter til Spania. Kjenner jeg både gleder meg, og er litt trist på en og samme gang. Jeg flytter til Spania på grunn av en veldig spennende TV-serie.

Men det er ikke for alltid, 8 uker, eller nærmere bestemt to måneder i sol og varme, så kommer jeg tilbake igjen. Da skal jeg jobbe videre med et par kule konsepter som har vært i utvikling en stund nå. Den ene er med Caroline og Jan Thomas, det ser jeg veldig frem til. Men selv om jeg er i solfylte Spania kommer jeg med både mattips, treningsprogrammer og annent gøy. Bloggen består og det gjør denne single gutten også. Singel livet ass – elsker det!

Det er mange som spør om hvordan jeg får bildene mine til å se ut som vi er tilbake til 1998. Denne retor stilen har blitt veldig populær på sosiale medier om dagen. Du laster ned en app som heter HUJI som er gratis, men for å hente bidene dine fra telefonen koster den ca 11 kroner om jeg husker riktig. Går sikkert av mote snart, men jeg liker looken enda.

Buksene er fra Jack & Jones. Høye på livet og klippet av nede. T- skjorten er, ja det ser dere.

Nyt søndagen – og om dere skulle trenge en spennende film for kvelden kan jeg anbefale den jeg så i går «The quiet place» Spennende og litt sånn «hva skjer nå videre» på slutten av filmen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *