jeg ble svindlet rett før Britney Spears konsert

Herregud i dag er dagen hvor jeg endelig skal få danse til min store heltinne fra barndommen, frøken strøken, ingen andre ringere enn selve Britney Spears. Herregud som jeg gleder meg, og vet dere hva – jeg kan faktisk koreografien til de fleste dansene fortsatt, og når jeg var russ i 99 ble jeg døpt: Britney russen. Det sier vel alt hvor stor fan jeg var og faktisk er fortsatt.

Da Britney skulle ut på sin første verdensturne back in the days var jeg den første til å kaste meg på nettet, og jeg handlet rett og slett inn 5 gullbilletter – lite viste jeg den gang at opplevelsen som kostet meg nesten 4.000 kroner skulle gå rett i dass.

Internett var ikke noe som folk snakket alt for høy om i Vennesla, så da jeg betalte billettene gikk pengene rett til en jævla svindler som var bosatt i Oslo. Han storkoste seg helt sikkert i noen dager med mine oppsparte lommepenger.

Det ble ingen Britney opplevelse på 90-tallet, men nå 20 år etter har jeg både hamstret inn en super kul t-skjorte og billettene er 100% ekte. Og selvsagt skal man ha ståplasser slik at man kan danse hele kvelden.

Oops i did it again, bring it on folkens, yay!  Espen er herved 14 år igjen. Si hei om vi ses i kveld da – det er koselig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Hei jeg ser du har lagt ut bilde av billetten med strek koden ikke så veldig lurt akkurat 🙂 men kos deg på konsert <3

  1. Espen Hilton

   Hele koden er ikke med, og den er blurry så tror ikke den kan brukes, men tusen takk for at du sier fra <3

 2. Hyggelig helt til du brukte din C-kjendisstatus til å snike i køa på Narvesen.. Hvem gjør sånt? «Kjendis», eller ikke.

  1. Espen Hilton

   En ditta full britney fan som burde lagt seg for lenge siden. Må ikke ta det så personlig om det skjedde, var nok ment som ironi.
   Ha en magisk onsdag videre Rasmus.
   Stor klem, og beklager om du ble fornærmet av ironien min.