la oss snu å dra tilbake til året 1980

Sveits 1980, året hvor et imperium skulle komme til live. 1984 ble året hvor den første Davidoff parfymen ble lansert, men det var ikke før 1988 at David Cool Water kom ut. Dette ble min aller første parfyme.

Jeg husker som liten gutt at jeg ikke hadde penger til denne, men gikk alltid inn på rommet til min storebror og stjal et par spray av godlukt. Min aller første parfyme ble riktig nok David Cool Water i 1991. Da kjøpte jeg den for mine egne penger, og gjett om den flaske gikk fort. Over kill much – men lukta nok godt for noen.

Her om dagen var jeg på Taxfree – hvor Terje, min kompis sier: Espen, det er tilbud på Davidoff Cool Water, skal vi kjøpe?

Som to barn løp vi begge bort i tilbudskassen og sprayet frem et minne fra barndommen, hvor vi endte begge to opp å kjøpe hver vår flaske nesten 20 år etter vi kjøpte vår første.

Da Davidoff kom på markedet bodde Terje i Kristiansand, og jeg i Vennesla, det er 15 minutter med bil fra hverandre, men vi kjente ikke hverandre da, men vi hadde samme smak i parfyme.

 

I dag bor Terje fra Kristiansand i 16 etasje, og jeg fra Vennesla bor i 18 etasje. Det er totalt 20 trappetrinn fra hverandre og på nytt sitter vi begge her i dag med hver vår flaske Davidoff Cool Water og er blitt beste kompiser, og parfymen lukter fortsatt helt fantastisk .

Så ja – Jeg kan virkelig anbefale denne vintage parfymen, løp og kjøp. 299.- på taxfree.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Den er bare magisk! En skjult skatt for unge menn ❤️

    1. Espen Hilton

      It really is ;D