vil du fortelle sannheten om hva som en gang skjedde?

Om jeg sier det høyt, vil det bli mer virkelig!? Om du ringer meg nå, vil jeg da føle noe? Hva når vennene dine spør deg om meg, vil du da fortelle sannheten om hva som en gang skjedde?

Om du tenker på og gi slipp på meg, vil du da gi meg beskjed god tid i forveien?!

Noen ganger vil man kjenner på følelsen av savnet etter minnet man en gang hadde, men det betyr virkelig ikke at du trenger personen tilbake. For så lenge du kan se hva du en gang hadde, er det viktig og huske at det aldri vil være noe svar å hente om du velger og gå baklengs. I det du legger det gamle bak deg, kan du begynne og skape et nye minner

Kjærlighet dere – det er en aldri så liten tricky sak.

En liten NOTE TO US ALL

Hver gang noen spør deg om hva er det du ser etter i et forhold? Er ofte svaret fra de fleste: Vel, jeg vet hver fall hva jeg ikke vil ha, og du begynner og ramse opp negative ting som du har opplevd før.

Det du i grunnen antyder med et slikt svar er: Her er mitt åpne sår og tildligere opplevelser som jeg nå velger dele med deg.

Velg heller å fortelle om noe positivt du ønsker, enn det negativt du har tidligere opplevd.

Verden er virkelig ikke perfekt, og det er heller ikke kjærligheten mellom to mennesker, men om man har fine og gode venner, åpne samtaler, hvor man kan snakke om alt – er det kanskje den fineste kjærligheten man finne. Det har jeg hvert fall fått bekreftet det siste året.

Året 2018 har vært ganske mørkt for meg ( frem til nå ) og det er ekstremt lenge siden jeg har kjent meg så trygg som i dag, og mye er takket være de fine menneskene jeg har fått møte dette året.

Nye impulser ved og reise til nye byer hvor ingen vet hva jeg heter, ingen vet hva jeg driver med. En øl i hånden, dype samtaler og jeg føler jeg er på vei et sted. Komfortsonen er for lenge siden klippet og impulsene smeltes inn i hjerte og sjelen, og det føles veldig deilig.

Jeg ser frem til mitt neste kapitel i et helt nytt land, ny by, sol og varme og mennesker jeg aldri har møtt før. Da skal jeg synge dette hver morgen:

Denne lille øya virker større enn det er ved første møte, vissheten om at man er den nye, den som ingen vet hvem er blir betraktelig forsterket av det blottleggende fraværet av fjell og sol – for jeg bor nå på en øy hvor ingen husker hva jeg hete og for å finne hjem må jeg tusen kilometer ut av kurs.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 kommentarer

 1. Så herlig, jeg ble virkelig glad av å lese dette, ønsker deg masse lykke til på din øy. Du er modig og en fantastisk person som jeg har fulgt lenge på fb. Du fortjener absolutt det beste. Jeg takker for at du deler med deg alt fra musikk, trening, mat og ikke minst deg selv. Tusen takk. Jeg gleder meg til å lese og følge deg videre.

  1. Espen Hilton

   Åhh tusen takk <3

 2. Så fint at du reflekterer over dette! 🙂 har den siste tiden grublet meg ihel over slike tanker fra fortiden!

  1. Espen Hilton

   Det er fint og reflektere til fortiden, men det betyr ikke at man trenger fortden i fremtiden. Gode klemmer til deg <3

 3. Dette trengte jeg virkelig å lese😭❤️❤️ Takk😘

  1. Espen Hilton

   <3

 4. Ønsker deg masse hell og lykke på din vei, håper det blir alt du ønsker deg😄 gi litt kred til Marte da, når du bruker tekstene hennes😉😘

  1. Espen Hilton

   I know – Marthe in my heart <3

 5. Fantastisk bra skrevet og beskrevet.🙂💕