flytter til danmark

Hei dere.

Det gode 70 –tallet har ankommet hjerte mitt for full rulle her jeg sitter på ferie i Danmark, og når jeg sier 70-tallet mener jeg selvsagt klesstilen, ikke studio 54 og overdose på dansegulvet. Derfor passet det veldig bra med denne ny innkjøpte skjorten min fra Zara. Denne skal jeg sykle med i dag, og kanskje en hatt, bare fordi det får meg til å kjenne på følelsen av sexynesst- neida, joda!

Jeg er ikke så godt kjent i selve København, men bare etter 24 timer kjenner jeg at dette er virkelig en by jeg kunne flyttet til, og startet livet helt på nytt. Tenk helt ny by, hvor ingen kjenner deg, og du må starte alt på nytt i en voksen alder, høres ikke det litt skummelt og deilig ut? Jeg kjenner det frister – og det er jo alltid litt digg og være «the fresh meat» i byen, ( i wanna be popular) haha

For det jo sånn mine fine, vi føler som regel alltid at man er helt selvutviklet når man passerer en viss alder, men vi utvikler oss jo hele tiden – og bare tenk om man som voksen hadde startet knappene helt på nytt?!

Er man i tyveårene er man på en måte litt mer ”crasy ”  og bare » go with the flow «men så kommer du i 30 årene og blir ofte litt mer forsiktig, og kjenner på følelsen av at alt man har nå er ok, som når barn, familie og hus er på plass – ja, du føler nå at livet komplett, suprise peeps, sånn er det ikke for alle, og hvert fall ikke meg. Jeg må utvikle meg hele tiden, nesten på det globale plan, haha. ( hvert fall på det skandinaviske )

Så hvem vet – kanskje mitt neste bosted blir København? – Og hvem vet, kanskje det blir et danske pølse både her og der.

Skjorten koster 399 .- Og du finner den på din nærmeste Zara butikk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Den skjorta var kul! Har en nesten lik skjorte der jeg jobber nå med samme mønster.. Så kult at du delte den, da vet jeg den er innafor å kjøpe 😀

  2. Hahahahaha danskepølse her og der 😂😂😂😂dævver