Hvil i fred Vibeke <3

Vi lever i en verden som ikke stoler på følelser, igjen og igjen påminnes vi om at følelser ikke er like viktig som fornuft.

At følelser er barnslige, uansvarlige og farlige. Vi lærer ignorere dem og kontrollere, benekte dem. Vi forstår så vidt hva de er, hvor de kommer fra, eller hvordan de forstår oss bedre enn vi forstår selv.

Men jeg vet at følelser teller. Av og til er de små som da man tenker tilbake på gode minner som man hadde med barndoms – vennene sine hvor vi drakk sjokolademelk i skoletimene, for slikt var ikke lov – og av og til er de så enorme som når man møter mennesker som er med på og gjøre en så stor forandring hos andre mennesker der ute, som setter dype spor, – og som er med på å snu negative tanker som selvhat, til aksept for den man er født som.

Kjære fine vakre Vibeke, du var en av de menneskene som var med på å hjelpe andre mennesker der ute til finne aksept hos seg selv for den de er. Du vil bli dypt savnet, men takket være jobben du har gjort på denne jord vil både minner og din livsfilosofi leve gjennom mange unge mennesker som har trengt deg – og de vil ta den videre til nye unge mennesker.

Hvil i fred fine venn og takk for alt du gav oss  <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *