min neste destinasjon blir

Hei dere og fin onsdag.

Sommer på sørlandet er over for denne gang. I år ble det faktisk to turer ned til idyllens-pærle, Palmesus og hyttetur med guttakrutt – sjukt moro. Neste tur er allerede booket inn i kalenderen, men denne gangen går turen «hjem» hvor min mor kommer fra – Danmark – og byen blir København.

Her blir det litt date med både venner og potensielle kjærester, neida – joda! Eller hvem vet i grunnen?! Jeg er inne i en veldig deilig fase om dagen hvor ordet «JA» blir brukt veldig ofte, og jeg elsker hver eneste opplevelse som kommer min vei, det som skjer, det skjer.

Hytteturen med gutta krutt var virkelig en av de beste til nå – vi var på hytta til Morten og kjørte båt langt på natt. Herregud, hvem hadde trodd at det og kjøre båt kunne gi en slik frihetsfølelse, elsk på båtturer på sørlandet.

Jeg sto for middag på fredagen og frokost på lørdagsmorgen, det er kanskje min favoritt ting og gjøre på turer. Elsker når folk får i seg god og næringsrik mat som både smaker godt og holder kroppen mett ganske lenge, det er også ganske viktig med tanke på at vi er mye ute og «leker» i solen.

Chili-burger med hvitløk, og jeg har rullet 6 forskjellige pølser inn i bacon – her er det pølse med både urter, hvitløk og chili på menyen. Pølsene inneholder 90% kjøtt så vi snakker kvalitet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *