vennesla

Hei fra Vennesla –

En av de beste tingene med å ta en tur hjem til Sørlandet og Vennesla på sommeren er naturen vi har i vår kristne jungel. Dra opp til steinsfossen og vandre på plasser som ikke er helt lov, så folkens – ikke gå på togsporene. ( Toget gikk ikke denne dagen, så derfor tok jeg bildene. )

Gå en spennende tur langs elva, gjennom tunneler og over bruer – i en ca. 4 kilometer lang tømmerrenne. Tømmerrenna vi har i Vennesla er i dag den eneste og lengste i sitt slag i hele Norge – so what can i say? Blessed be the tømmerrenne!

Jeg kan anbefale og turstart ved Steinsfossen, men det er også mulig å starte andre steder. Husk nistepakke, drikke og badetøy for du kan bade i fantastiske omgivelser.

Turen tar ca. 2 timer og passer perfekt for alle alder, hele året. Turen er svært lettgått da man stort sett følger oppi tømmerrenna. Langs turen får du oppleve hengebroer, tunell, rasteplasser, svært god utsikt, fantastisk natur og herlige turopplevelser. I tillegg følger man hele tiden tett på sporet til Setesdalsbanen og du kan dra innom og se hvor Camilla og Tyven ble spilt inn – jada, vi har noen scenen fra Vennesla i den filmen.

Denne originale tømmerrenna er blitt historisk – litt som vår egen helt Kristen Gislefoss – Jada, han værfar er fra Vennesla, og jeg sendte han faktisk en mail i fjor, men han svarte aldri – kjendiser ass!

God tur – og husk, det er ikke lov og gå på togskinnene, og ikke kast søppel i naturen, det er sjukt unødvendig ass!

XX

Hilsen 4700 Vennesla patrioten

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar