slik forstår du hvorfor mannen din elsker og se fotballkamper, mens du hater det!

Endelig har jeg fått tilbake telefonen min, og da med mange spennende og morsomme historier fra Palmesus helgen, kanskje ikke helt.

Ikke bare har mobilen være borte i et par dager, men ingen av bildene kom tilbake heller da jeg fikk slått den på, dævenduhansteike! Det er virkelig krise for en ” narsissist” som meg, ikke at jeg er en narsissist da – men dere skjønner nok hva jeg mener.

9 timer etterpå var bildene på plass, alle utenom de jeg tok på selve Palmesus, eneste jeg sitter igjen med er de jeg deler med dere i dag, det er kanskje like greit, he he.

Men en ting som icloud ikke kan ta fra meg er mine egne minner av mange av dere jeg fikk møte, satan så koselig ass. Det er spesielt to person som jeg husker veldig godt. Ei utrolig hyggelig jente som var så ærlig og kom bort for å fortelle om sin personlige historie, hennes kamp med mat og selvtillit, og ei annen fin jente kom bort og lurte litt om dette med og ha troen på seg selv, hvordan bygge opp selvtilitten etter mange år med selvhat.

Jeg vil bare si tusen takk jenter for historiene deres – de sitter godt plantet hos meg, og jeg vet slike ting ikke er lett og dele, hvert fall ikke med en helt fremmed. Dagenes innlegg er dedikert til dere to <3

La meg forklare hvordan du kan forstå hvorfor mannen din virkelig elsker å se på fotballkamper, mens du hater det!

Jeg digger og se mennesker oppnå resultater av trening og maten jeg lager. Når de sender meg mail og forteller om opplevelsene sin, eller når jeg møter dere får jeg en energisk følelse i meg, og kjenner jeg blir sjuk giret og ønsker bare å gi mer, og dette er det samme som når mannen din ser på fotballkampen med guttene sine.

To forskjellige opplevelse, to forskjellige interesser, men to helt like følelser. Forstår du?

Følelser er universale, så selv om jeg ikke kjenner meg igjen i mye av det dere jeg møter har opplevd i livet, kan jeg fremdeles føle hva dere har gått igjennom nettopp fordi følelser er universale.

Vil du ha bedre selvtillit?!

Gå på date, dra på kino alene, snakk med fremmede, og kanskje du vil du gå med en kjole du ikke helt tørr og ha på deg på byen fordi du er redd for hva alle andre mener?! Gå med den hjemme en uke først, så tar du på deg kjolen når du drar til postkassen som er rett utenfor huset ditt – deretter butikken når du skal handle melk og brød, og til slutt er du på byen i kjolen du for en uke siden ikke turte å gå med, nettopp fordi desto mer du presser deg selv, destor mer tørr du.

Press deg selv – lev – nyt og gi litt mer faen i hva alle andre mener.

Igjen: Er du redd for å snakke med fremmede? Snakk med flere fremmede, bare gjør det! De vet ikke hva du er redd for, og om du smiler og sier hei, kommer du ikke til å få et slag i ansikte.

Vær tilstedet:

Vær tilstede når du er i rommet.

Ikke overtenk dine egne svar, for om du overfokusere vil du noen gang mistet det essensielle som faktisk skjer i rommet med personen du er sammen med. Litt som om du er på en date, eller om du sitter og skal gjøre et intervju for drømmejobben. Om du er så fokusert på hva du selv skal si – kan du glemme og høre på tonefallet til den andre personen i det han eller hun forteller om det beste hun vet midt i en setting, og du vet dette fordi du kan se det på øynene i det øyeblikket det skjer, men om du hele tiden fokuserer på hva du selv skal si – da kommer du til og miste det øyeblikket, og alt du sitter igjen med er en fremmed person som sa noe viktig i et øyeblikk fordi du husker gnisten hun/han hadde i øynene der og da.

Så folkens – realx – vær tilstedet – ikke overtenk – og husk: Smil og følg med.

Hvordan snakke med fremmed mennesker?

Snakk om noe du liker og er engasjert med. Med en gang du snakker om noe du liker, viser du engasjement og da vil det automatisk komme utstråling fra deg som person som viser og gir energi, og energi smitter over. Litt som et smil – smiler du, da smiler andre. Ler du, da ler som regel andre også.

Jeg liker og skrive – så hvordan får man det til og bli en god og spennende samtale med en fremmed person?! Jo, du forteller om hva du liker å skrive om. For min del er det mat, trening og mentalhelse, og grunnen er simpel: Det påvirker hvordan andre har det, og jeg elsker og se andre smile og ha det bra med seg selv.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. ❤️ ❤️ ❤️ ❤️