slik trener du magen, og du vil oppnå gode resultater.

Hei dere,

Jeg vet det er fellesferie og mange har tatt seg helt fri med både jobb og trening, men selv om det – vil jeg fortsatt gi dere noen geniale tips til magen. Det er mange som har spurt om nettopp dette med mage trening – så her kommer mine favoritt øvelser.

Et tips for deg som synes magetrening er tungt – tren gjerne magen før du alt annet på gymmen. 15- 20 minutter med disse øvelsene først, deretter kjører dere på med resten av treningsøkten dere har planlagt.

Jeg trener ALLTID mage hver eneste gang jeg trener, det er litt som ”dont skip leg day

  1. Husk at det er magen din du krummer og drar du ned , armene skal bare henge godt ved siden av. 
  2. Krum her også, stram magen og dra ned.
  3. Blir denne for lett finner du en manual, skyv til begge sidene og husk og stram mangen hele tiden. En veldig fin ting og husk på er pusten din. I det du løfter trekker du inn pusten, det vil si – du samler oksygen i lungene, da klarer du mer. 
  4. Om du sliter med ryggen ville jeg vært forsiktig med denne, det som er veldig viktig her – krum ryggen. Men om du har dårlig rygg ville jeg latt denne være, men denne er helt syk – og tar veldig bra på nedre del av magen.
  5. Brenn litt fett/ stram opp på sidene?!, Blir denne for lett – finner du frem litt vekter og hold godt inntil deg i det du presser opp og ned, 12 ganger på hver siden X 3.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *