sommer – sol – single and ready to mingle.

For en magisk helg hjemme i Kristiansand, og for ikke å snakke om å møte mange herlige mennesker på en og samme fest, altså Palmesus 2018 for en opplevelse. Jeg har ledd, danset, klinet, danset litt mer, og til slutt klinte jeg med enda flere. Men sånn er det jo når solen skinner og du danser på stranden sammen med kjente og ukjente mennesker, din indre slut slippes løs, og ja man lever bare en gang, just go for it!

Sommer – sol – single and ready to mingle.

Det har vært litt stille fra meg på nettet de siste dagene, det har seg slik at mobiltelefonen min har klikket ”Iphone is disable” så jeg har da gått uten, og vet dere hva?! Fy faen så sjukt digg og ikke være tilkoblet. Hjernen min bare” avkobling”

Når jeg skulle blogg litt på mogenen var jo nettsiden min også nede så her har faen hele bedriften tatt seg en time-out, men jeg tenker det gjør kanskje ikke så mye heller med tanke på det er fellesferie, og helt ærlig trenger vi nok alle sammen en internett fri sone.

Bilder kommer snart – nå skal jeg ned og prøve og få liv i telefonen igjen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *