palmesus 2018

Inneholder sponset produkter.

 

Det var øl, berusende ord, det var sommer og det var sol – og hvem vet, kanskje det også blir kjærlighet?! Uansett så vil minnene aldri død for er det en plass det er idyll, så er det i Kristiansand og Palmesus denne helgen.

Jeg setter meg i bilen snart og kjører ned til det gode glade Sørlandet i noen dager. Herreminhatt som jeg gleder meg til og feste med nye og gamle venner i noen dager, dra på digge konserter, spise is, og drikke iskald Pepsi Max mens jeg danser til Ina Wroldsen. Sol i ansiktet, energien på topp og kjenner at i dette øyeblikket er livet virkelig helt fantastisk. Solfaktor 50 er klasket i tryne for en innskrumpet rosin er det ingen som kler, og hudkreft er vi alle motstand av.

Jakke / Jack & Jones.  Rumpetaske / Ebay.

Skal dere på Palmesus, eller andre festivaler i år? – Husk og drikk masse vann, og smør dere godt. Snakk med fremmede, få nye bekjentskap og klin med random mennesker – du lever bare en gang, så just do it!

Ps: Bruk kondom.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *