når bestemte du deg for å være stright?

Det og bli aksepter av andre mennesker for den man er født som er ikke alltid like lett, og vi har en veldig lang vei igjen og gå, derfor er det så sjukt fint å oppleve paraden i dag, eller dra med familien til pride park etterpå, spise en is eller en jævla digg burger, høre på musikk, inspirerende taler og oppleve toleranse som man skal lete lenge etter.

Jeg skal love deg du vil få en opplevelse for livet – samt det er så viktig at barn lærer fra en ung alder at man skal akseptere alle, uansett legning, hudfarge eller hvem man elsker. Jeg tror de fleste mennesker har noe og lære ved å ta turen til pride park i dag, kanskje du også vil få nye spennende venner som du kan lære en ting eller to av?!

Du skal ikke være redd for å elske kjæresten din, så om å være homofil var et valg, når bestemte du deg for å være stright?

Happy pride – nå feirer vi mangfoldet folkens.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *