sommermeny på budsjett – ørret med søtpotetstappe fylt med spinat og brokkoli

Heisann og hoppsann du deilige onsdag.

Jeg er på vei til trening, – i dag blir det beintrening før jeg setter meg på kontorstolen og snurrer rundt og rundt, og jobber videre med noen morsome prosjekter jeg har i loopen.

Gleder meg til og fortelle hva jeg driver med, men det må vente – men en annen ting som er sjukt gøy er at så mange ønsker og følge Happybodypeople på Instagram, mitt mål med den kontoen er å kunne dele både oppskrifter, treningsprogram uten at den skal handle for mye om meg. Denne kontoen ønsker jeg skal være et gratis hjelpemiddel på en annen platform som ikke har så mye «narsissistiske» trekk som resten av sosiale medie verden er til tider. Mål 10K innen året 2019. Det tror jeg vi klarer.

Men over til dagens middag på budsjett – Ørret med søtpotetstappe fylt med spinat og brokkoli. Denne er til 2 personer.

Du trenger: 

  • En neve spinat
  • En halv brokkoli
  • 220 gram søtpotet
  • 4 ørret filet  ( Rema 1000)
  1. Sett ørreten inn i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter.
  2. I mellomtiden kutter du søtpoteten i skiver og legger skivene i en gryte sammen med brokkolien på svak varme i ca 5 minutter.
  3. Tøm ut vannet fra gryten, tilsett litt salt og en neve med spinat sammen med søtpotetene og brokkolien.
  4. Finn frem stavmikseren og miks alt godt sammen i en fin stappe.

Sunn, billig og deilig middag på budsett for to personer. Ønsker du litt dressing ville jeg lagt ved mager Kesam ved siden av. Skam godt, og du føler deg god og mett. Middagen tar deg toppen 15 minutter å lage.

Skriv en kommentar