det dere ikke fikk se på Elle festen

Bilder – Lars Kristian Eriksen

Her kommer de siste bildene fra torsdagens sommerfest med Elle. Fy søren så gøy vi hadde det.

Det var bare 10 minutter igjen av førfesten, så Caroline, LK og jeg satt oss på en ute restaurant og bestemte oss for og heller komme et glass vin – og 30 minutter moteriktigforseint til selve festen.

Da vi ankom Elle var det full kaos, men god kompis som jeg er gav jeg selvsagt Caroline en utfordring på den røde løperen, og hun tok den på strak arm – veldig stolt kan man si, krysser fingrene for at dere for se dette på Bloggerene denne sesongen. Jeg gleder meg også til å fortelle dere hva Caroline og jeg jobber sammen med om dagen – tror det kommer til og bli enda flere utfordringer på Caroline for og si det sånn, ha ha. Sava jeg digger hu der ass!

Bukse – Pharrell Williams. Sko – Vagabond. T-skjorte – YSL. Briller – Rayban

Skriv en kommentar