vegetar protein pizza på 3 minutter

Hei til helg – og hei til god mat og nydelige venner, solen skinner og gradestokken her i 18 etasjer viser nå klokken 20:15 over 27 grader, hvor fantastisk er ikke det?! Sjukt kjekt med en slik deilig sommer vi har fått. Jeg synes det passer perfekt med et par hjemmelagde speltlompe pizzaer ute på balkongen i dette været, så i dag skal dere få to versjoner. 1 for vegetarianere  og 1 for kjøttfolket.

En med egg og spinat, og en med biffkjøtt og spinat –smaker dødsgodt, og bonus er at du ikke blir så oppblåst og trøtt i etterkant. Jeg blir alltid det om jeg spiser for tung mat. Her får dere proteiner og digg næring til en billig penge.

Speltlompe pizza med egg.

En speltlompe, et egg, en osteskive og litt spinat. Jeg bruker salsa-saus som fyll i bunnen.

Dryss over salsa sausen, tilsett alt av ingredienser . egget knekker du helt til slutt og legger over, så inn i ovnen på 200 grader i 3-5 minutter.

Speltlompe pizza med biffkjøtt og spinat.

En lompe, 10 gram biffkjøtt, en osteskive og litt spinat. Du steiker kjøttet i pannen før du legger det på speltlompen og inn i ovnen på 200 grader i 3-5 minutter.

Håper pizzaen smaker og fredagen deres blir magisk.

Skriv en kommentar