slik holder du forbrenningen oppe når du er på ferie

Hei mandag – har du dårlig tid? Kjeder du deg av den samme rutinen hver eneste gang? Hva med og teste ut denne raske hjertepumpende treningsprogrammet som kan være løsningen på ditt for ethvert treningsdilemma.

På bare 10 minutter, noe som alle har tid til hver eneste dag er denne treningen super effektiv takket være dens høyintensitetsintervaller ( HIIT) som brenner kalorier selv etter at du har kjølt ned.

Gjør alle disse øvelsene i høyintensitet i 45 sekunder på hver, hvor du stopper opp og tar 15 sekunder pause, og forsetter rett på neste øvelse. Synes du 10 minutter er for lite? Da øker du til 15 minutters HIIT trening med disse øvelsene – og husk det er du som selv pusher deg mot dine resultater, vil du bli med definert? – ja da må du jobbe hardere.

Dette programmet er perfekt å ta med deg på ferie,  gjør treningensrutinen til en lek – og gjør den sammen med kjæresten eller resten av familien på tur.

Skjønner du ikke helt hva jeg mener med øvelsene? Da skriver du dem inn på youtube – og ser hvordan de utføres der. Dette er lett, gøy og jeg kan love deg gode resultater. Det beste av alt, det er gratis – og kan gjøres hvor du vil i verden.

Skriv en kommentar