musikkensdag og overkåte mennesker -god helg

T -skjorte finner du på Zara.

Deilige varme sommerdager i skogen, det er plassen hvor jeg faktisk liker meg best om dagen – her er det lite folk og det eneste man hører er fuglene kvitre, – hodet og stresset fra uken som gikk får virkelig senket seg. I går ble det nesten 3 mil på meg – med en avslutning i vannet. Sommer ass, jeg elsker virkelig sommeren.

Det er også litt deilig og komme hjem igjen fra fjellet, -se folk koser seg med vin på uteplassene i byen – folk smiler og ler som aldri før, mulig de er over kåte og liker å by ekstra på seg nå som solen skinner mer enn før? Hvem vet, men jeg synes det er fint –ja til mer av denne energien folk stråler om dagen, vakkert ass!

I dag er det musikkens dag –en dag jeg alltid har likt, men i år har jeg bestemt meg for å starte dagen med litt gymnastikk på gymmen før jeg tar meg en ny tur i skogen. Avkobling og ro er noe jeg verdsetter mer enn noe annet.

Min favorittplass på musikkens dag er ved festningen på Aker brygge – her er det topp stemning og digg musikk hele dagen lang. Bonus med musikkensdag på en dag som dette – sykt mye fine lettkledde gutter og jenter. #livet

Skriv en kommentar