velkommen til tidenes hotell, midt i ørkenen.

Viva la traveling dere,

Det er ingenting jeg elsker mer enn og treffe nye mennesker, spise på ny og spennende restauranter og oppleve andre kulturer. En plass som jeg virkelig gleder meg til å besøke igjen er Palm Springs – og musikk-festivalen Coachella. Nå det er sagt så ligger The Saguaro hotellet et lite stykke unna festivalen, men jeg kan virkelig anbefale dere til å ta et par dager / netter her etter, eller før dere ankommer festivalen. Et par timer i bil og noen fantastiske stopp senere er dere tilbake i Los Angeles og storby-livet.

Velkommen til The Saguaro, et fargerikt hotell som ligger midt i ørkenen av Palm Springs. Velg ditt syn, fjell, hagegård med basseng eller by-lys. Nesten alle rommene har en balkong eller uteplass og er designet innvendig og utvendig av den fantastiske fargen til en innfødt Mojave wildflower, som skaper et visuelt lysspekter gjennom hele eiendommen.

Når du besøker Palm Springs er det veldig mye du kan nyte som kvaliteten på arkitektur og design, og kanskje viktigst, evnen til å nyte ørkenlandskapet og luften, helst med en cocktail i hånden. Kvelder ved bassengkanten med kompisene dine og gode samtaler – gleder meg stort til å reise tilbake igjen til Palm Springs & The Saguaro.

Skriv en kommentar