vi drar til Barcelona & Ibiza og kliner med verdens diggeste dj

Okay dere – alt jeg har lyst til nå er å ta på meg denne rosa dressen igjen, pakke sekken og alle mine fine nærmeste partyvenner og dra med første flyet til Barcelona – feste der i et par dager for så og sette seg på flyet til Ibiza, feste videre og jakte på verdens fineste DJ, kline hele kvelden og dra på etter fest med helt nye mennesker og kjenne at man lever litt som disse tre beste kompisene gjør i filmen Ibiza.

Jeg vet det ikke er så mange som sitter inne om dagen og ser på Netflix og chilleren hjemme, men snart kommer helgen og det er kanskje noen her i Norge som ikke har vært like heldig med vært – så folkens,  for dere som sitter inne og er litt sur på værguden – sjekk ut filmen: IBIZA.  Sykt morsom og mye mulig du har booket deg en billett til Barcelona innen 30 minutter, herregud hva jeg lo.

Og dere – jeg har vært en del ganger i Barcelona, og ja – alt stemmer.  Lenge leve gode filmer i 2018 , og hver fall de gøye reisene du har med kompisene dine.

What happens outside Norway – stays on this blog!

Skriv en kommentar