her er mitt nye prosjekt

Hei dere – og fin lørdag til dere alle sammen.

Jeg sitter på sofaen hjemme og ser på noen av bildene Lars Kristian tok av Jan, Caroline og meg til vårt nye prosjekt i går, – og jeg må ærlig innrømme at jeg blir så inspirert til og ta på meg nok en utdanning til, nå som fotograf.

Jeg elsker og ta bilder, og har jo gitt ut en bok om nettopp temaet før, men LK er virkelig i en klasse for seg selv ass, gleder meg til og se slutt resultatet.

Det er fortsatt hemmelig dette prosjektet, men jeg har vært programleder med Caroline før og vi ble jo kompiser momentant på innspilling, men jeg har aldri jobbet med Jan så tett før, men det kan virke som jeg har fått meg nok en ny beste kompis.

For noen fine mennesker jeg får jobbe med, og her skal jeg for første gang si – i feel blessed! Neida – blessed be the fruit heller.

Nå skal han far komme seg opp av sofaen og i marka noen timer, trenger og få luftet både hodet og kropp. Vi ses litt senere – husk solkrem 50.

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. May the lord open ❤️