17 mai, random mennesker og Tinder ble nok en gang lastet ned.

Gratulere med dagen alle sammen, og en riktig så hangover 18 mai til dere alle,

Det har vært mye spørsmål rundt denne hvite dressen min, hvor den kommer fra, hva den koster – og hvem som står bak designet, så da kan jeg glali fortelle dere at denne billige dressen får du til under 1000 kroner, sitter skreddersydd på kroppen og kommer fra den aldri så deilige favoritt shappa Zara i Bogstadveien.

Jeg kan også meddele at denne ikke er hvit lenger, og at jeg muligens må kjøpe meg ny bukse etter tidenes 17 mai feiring, hei hvor det går kan du si.

Klokken 09:00

Men la oss da snakket litt om gårsdagen hvor vi startet det hele med et kjempesmell hos Maria og Erik klokken 09:00, eller det vil si alle andre startet da utenom Espen, – fordi Espen ville ta bussen, men bussen kom aldri – så da måtte han gå hele veien, men positiv som jeg er, var det bare og se på dette som ei lita power walk på morgen quisten.

Klokken 13:00 dro vi på Taket på Steen & Strøm, snakk om tidenes plass, helleminmåne for en fest.

Klokken 18:00 var jeg plutselig hjemme på kjøkkenet til noen jeg ikke kjenner, fikk servert kake av en mann i baroverkropp – og tok meg et glass vann.

Klokken 19:30 hoppet jeg inn balkongen til noen helt randome mennesker og fikk gratis vin, og ble tatt inn på totalettet av en gutt som plutselig skulle style håret mitt, men helt innerst så tror jeg han ville kline litt med meg, skulle bare gjort det ass, moro.. Og dere, jeg kan anbefale alle sammen og dra på fest med folk man ikke kjenner, livet ass-.

Klokken 21:20 havnet jeg plutselig på bordet til Lene og de igjen, men denne gangen var det på restaurant Sawan som ligger rett ved siden av SKAM ”skolen” på Frogner/Briskeby.

Denne restauranten er bare å anbefale om dere skal ut og spise i Oslo. Tror jeg mot slutten la an på ei veldig vakker dame, og spurte om jeg kunne få nummer hennes, og det fikk jeg også, men tør faen ikke skrive ass for vet ikke helt hva vi har snakket om… Helvete nå kommer angsten her……

Klokken 22:57 Hvor faen er vi på vei? Majorstua og en gebursdag til en helt random dude som vi sang for når klokken slo 24:00, kake var det også – fortsatt topp stemning på utebalkongen til denne herremannen.

Klokken 01:30 Tinder er lastet ned og Espen begynner og bli despo.

Klokken 02:00 Tinder er slettet, og Espen har nå lagt seg ( ALENE )

Takk for i år 17 mai, jeg hadde det jævla kjekt!

Skriv en kommentar