Hva skjedde med Eurovision Song Contest på lørdag?

Glad solfylt mandag dere,

Hvor deilig er ikke den følelsen når man kan ta med seg frokosten og kaffen ut på balkongen klokken 7:30 og følge med når hele Oslo våkner opp? Jeg elsker virkelig denne varmen vi har om dagen. Tenk at i natt sov jeg med døren oppe, hvem hadde trodd man turte og gjøre noe sånt i 2018 midt i Oslo sentrum. Sykt digg hvert fall.

Eurovision Song Contest

Hva skjedde med Eurovision Song Contest på lørdag? Jeg må ærlig innrømme at jeg syns Israel hadde et morsomt,  – og til tider et litt fengende bidrag med sin egen vir av fugledansen ( kvakk, kvakk, kvakk i Tokoy version) men at den vant skjønte jeg ikke noen ting av – Det er jo en låtskriver konkurranse og at Netta Barzilai synger om wonder woman som overvinner mannen, eller rettere sagt, sangen har blitt hyllet for å ta opp seksuell trakassering og #Metoo-bevegelsen, og ingenting har vel mer makt i 2018 enn nettopp dette budskapet, så om man skal gå ut fra det så forstår jeg at den vant, og der er jeg også enig, – heiiia heiiia, men at det var den beste sangen er jeg ikke enig i.

Mine favoritter var:

  1. Kypros med Eleni Foureira –Fuego.
  2. Østerrike Cèsar Sampson – Nobody but you.
  3. Sverige Benjamin Ingrosso – Dance You Off.
  4. Frankriket – Madame monsieur – Mercy.
  • Og Norge – Thats not how you write a song!

Nyt mandagen – Nytt treningsprogram lages nå til dere 😀

Skriv en kommentar