Litt skummelt, litt vilt og 100% uten filter!

Glad weekend nok en gang dere,

I disse dager jobber jeg med noe sykt spennende og morsomt,  – og jeg gleder meg så til jeg for lov og dele dette med dere. Litt skummelt, litt vilt og 100% uten filter. Håper resultatet blir noe dere liker, og vil følge med på videre <3

Min helg skal jeg tilbringe hjemme, pusse litt opp og gjøre litt papir-arbeid samt lage treningsplaner og kostholdsmenyer til dere. Jeg har en ny meny som jeg skal dele med dere fortløpende, smakte så sinnsykt godt, enkel og lage og perfekt for deg som vil stramme opp, eller ned litt i vekt. Proteinrik liten jævel kan du si, – bare og glede seg.

NEW MUSIC – FRIDAY

  • Selena Gomez – Back To You.
  • Meghan Trainor – Let You Be Right
  • Rita Ora, Cardi B, Bebe Rexha & Charli XCX – Girls
  • Campsite dream – Torn
  • Campsite dream – Save tonight
  • Felix Cartal – Mood
  • Kylie Minogue – Stop Me From Falling

Skriv en kommentar