Dette skjedde for 1 år siden i dag. Før og etter bilder!

Hei dere, og glad weekend.

Fredag for et år siden i dag begynte jeg og pusse opp den nye leiligheten min som jeg kjøpte på impuls til 3 millioner, ja det stemmer, tror du ikke jeg freaket ut da megleren ringte meg og sa, leiligheten er din Espen! FUCK!

Rettere sagt så var det fredag den 04 mai 2017 jeg skulle rive det gamle kjøkkenet mitt, og nytt kjøkken skulle på plass. Det ble helt vilt fint da, og jeg kan vel takke instagram for inspirasjonen.

Før og etter:

3 bussturer, 12.129 kroner og to serveringer av den billigste kaffen man får tak i på Rema 1000 etterpå var kjøkkenet oppe og på plass, – og det er bare og takke den utrolige hyggelige ”dyre” mannen fra IKEA som hjalp meg med og sette det opp, eller han satt det opp og det eneste jeg hjalp han med var en grei lønn.

Så skulle stuen rives og bygges opp igjen, så da var det inn med det flotteste av importvarene som Polen hadde og by på, og ca 3-4 uker og et stappfult askebeger etterpå var nesten alt ferdig.

Alt jeg manglet nå var sengen, og mine damer og herrer, i dag er dagen hvor jeg skal endelig gjøre siste finpuss på min egen designet seng. Dette har jeg gledet meg lenge til, – snart kommer det et helt innlegg med før og etterpå her også.

Men…..

Lørdag for et år siden ( den 05.04 2017) i morgen er også dagen hvor jeg var på gullruten i Bergen med hvit hår og rosa dress. Jeg holdt på og spille inn Bloggerene, og lite vise jeg da hva som var i vente i månedene som skulle komme.

Det er et opphold her, et ganske mørkt og ensom opphold i livet mitt som jeg ikke har delt med noen enda, ting som jeg ikke er helt klar for og snakke om heller, men kanskje en vakker dag så skal jeg dele denne historien med dere.

Det er rart hvordan ting kan gå fra wow – nooo på 1 – 2 – 3.

I dag er det fredag 04.05.2018, – og jeg ligger her i sengen og ser ut over leiligheten min og tenker, wow for et år siden hadde jeg det ikke helt som jeg har det nå i dag.

Stopper du noen gang om og tenker, hva gjorde jeg for et år siden i dag?

Livet dere, livet!

Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Takk for ett ærlig og fint innlegg ❤

  2. Selv på det året/årene som er gått,så mener jeg fortsatt det jeg skrev for lenge siden:
    -Dagen er ikke helt den samme uten deg på snap❤ (Gamle VG reklamen) Du er bare herlig,ærlig og skriver på en måte som treffer og får meg (iallefall) ofte til å stoppe opp og tenke litt😇 Klem