Protein eggerøre med fullkorn og brokkoli.

Jeg føler nesten jeg kan døpe denne bloggen om til en ren matblogg snart, det er voldsomt hvor mye mat -oppskrifter jeg kaster ut om dagen, men mange av dere vil ned i vekt før sommeren, – og noen av dere vil ha SK2018 til sommeren ( sommerkroppen2018) Så da deler jeg med glede masse deilig, billig og sunne oppskrifter med dere.

I dag tenkte jeg vi kunne kjøre på med en proteinrik eggerøre med eggenudler av fullkorn, cottage cheese og kokosmelk. Det må være tidenes proteinbombe.

Denne passer perfekt etter du har hatt en hard økt på gymmen og musklene skriker etter karbohydrater og proteiner. Metter lenge, og du slipper den oppblåste magen som ingen av oss liker.

DU TRENGER:

  • 6 egg
  • En halv boks med mager kesam
  • Ca 100 gram fullkorn eggnudler
  • Litt brokkoli
  • Purreløk
  • kokosmelk

SLIK GJØR DU:

Kok opp litt vann, og tilsett ca 100 gram med eggenudler av fullkorn , disse er ferdig innen 3 minutter.

I mellomtiden:

Knekk 6 egg i en skål, og ta bort 4 plommer. Jeg beholder 2 plommer i røren. Deretter tilsetter jeg en halv boks med mager kesam, og kaster i ”litt” kokosmelk. En halv kopp en nok.

Drysser litt salt over, og tilsetter oppkuttet purreløk. Rører alt godt sammen slik at cottage cheesen smuldrer litt opp.

Legg så røren i steikepannen, og tilsett eggenudler på toppen sammen med brokkolien. La det varme seg opp og snu litt i pannen. 8 -10 minutter og middagen er ferdig.

Tips:

Om du vil ha litt ekstra mat ved siden av synes jeg det smaker helt vilt godt med knekkebrød. Vet ikke helt hva det er, men man skal ikke kjimse av gode knekkiser ass.

Håper maten smaker.

Skriv en kommentar