Pardon my french, men er det verre å finne gave til mannen enn kvinnen?

Hey dere, og god morgen fra Amsterdam

Pardon my french, men hvor vanskelig kan det være å finne den perfekte 40 års gaven til en mann? – Og er det verre å finne gave til mannen enn kvinnen?

Jeg må faktisk si at det er verre å finne den ”perfekte” gaven til kvinnen, enn til mannen – fordi jeg føler kvinnen er mer åpne enn hva mannen er. Både når det kommer til følelser og testing av, la oss si nye produkter. Kvinnene er mer kjent for å shoppe enn oss menn, så det sier vel seg selv at det er vanskeligere å shoppe til en mann da, eller?

Noen tips som man kan gjøre:

Min kompis blir 40 år, så i går fikk vi oss bord på Supperclub cruise, en båt som tok oss med ut i vannet her i Amsterdam, det er ikke en weedbåt btw (ref: Det tidligere innlegget ) om noen skulle tro det, ha ha.

Klokken 23:00 – har vi fått oss VIP-inngang på supperclub downtown, ikke viste jeg hva slags type club dette var, men jeg stilte opp med åpent sinn og godt humør. Nye opplevelser, kan det bli bedre enn det?

Den beste gaven man kan gi til en venn!

Jeg mener at den beste gaven man kan gi en venn uansett kjønn, er å sette seg selv bakerst i køen, – og la bursdagsbarnet få alle sine ønsker oppfylt. Vil han/ eller hun gjøre noe, da er ditt svar: Ja, du er med på ALT! Penger, eller gaver kan virkelig ikke sammenlignes med venner som stiller opp for bursdagsbarnet.

Og kanskje en liten ”goodybag” med ansiktsprodukter slik at kompisen din kan skinne hele dagen/natten lang, for det er ikke hver dag man blir 40 år. I stedet for å legge gaven i en pose, fyller du heller opp en ny toalettveske med litt produkter, for er det en ting vi menn trenger så er det påfyll av nye produkter, og ren toalettbag!

Et lite tips:

Legg i en ekstra ansiktsmaske til dagen derpå for kroppen hans har enda alkohol i seg, så da er det ikke så skumelt for en stright mann å bruke en slik fuktighetsmaske, og hvertfall ikke om han er på tur i et annent land. Just saying!

Gratulere med dagen Terje, vi elsker deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *