Enten en hasjfest, – eller en average Joe!

 

Hei fra Amster, eller Amastra som jeg liker å kalle det.

Dette er første gangen jeg er i Amsterdam, og alle historiene jeg tidligere har hørt om denne byen stemmer faktisk.

Du kan for eksempel leie deg en båt sammen med venner for bare 189 kroner som vil ta deg gjennom de nydelige kanalene, eller om du er litt mer hippi kan du ta ”weed-båten”, den koster litt mer enn det vanlige skipet – men som bonus får du tildelt weed og øl som du kan kos deg med i mens du blir avslappet, herregud! Livet i Amastra ass.

IKKE EN ANBEFALING!

Dette er ikke en anbefaling til å teste ut weed, bare sånn at det er sagt, – men det virker jo så klart mer spennende med båter som er hakket mer annerledes enn ”The average Joe”

Utenom at hele byen, – fra havnen til den indre kjernen lukter weed, – en lukt jeg ærlig må innrømme at jeg finner veldig behagelig, – Det er kanskje ikke lov å si høy? Må jeg si at folkeslaget i denne Nederlandske byen kunne kanskje vært hakket mer hyggeligere, litt små sure til tider, eller kanskje de bare er steine av all hasjen? – Ikke vet jeg, men jeg kose meg, og merkelig nok så kjenner jeg meg også veldig avslappet i denne byen.

Mulig pustet inn noe rart på veien mot mitt neste mål:

  • – The Red Light District, adresse: Oudezijds Achterburgwal 61 1012 DB.

Amsterdam Red Light District 

Kjære dere, Amsterdam Red Light District handler ikke bare om prostitusjon og kaffebarer, så det er bare å snu den dømmende tankegangen med en gang, her finner man også et stort utvalg av sexbutikker, peep-show, strippeklubber, kinoer og typiske nederlandske brune kafeer, og om du føler dette er kjedelig, da er du sær ass!

Men hva med noen kulturelle aktiviteter som Prostitusjonsmuseet, Erotismuseet eller Cannabismuseet?

Hva kan jeg si folkens? Enten så kommer dere til å ha verdens gøyeste opplevelse I Amastra, eller så ligger du å sover på en litt annerledes båt i en eller annen vakker vann-kanal.

Hilsen en reisende

Espen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *