Pass, kondomer og Tinder pluss, hei hvor det går!

Hei dere,

Med sekken pakket dro en eventyrlysten, singel og litt sliten gutt ut på tur for første gang på veldig lang tid, fast bestemt på at dette er noe jeg skal gjøre for meg selv.

Hver gang jeg skal ut å reise har jeg alltid det samme problemet, hvor er passet? Er det så forbanna vanskelig å legge det i kjøkkenskuffen i grunnen? Satan! Etter 3 timer, og 2 podcaster etterpå fant jeg endelig passet, fortsatt i sekken jeg reiste med sist gang, er det mulig? Herregud…

En annen ting jeg pleier å gjøre tre uker før jeg skal ut å reise er å kjøpe meg Tinder Pluss konto til 300 kroner, logger meg deretter inn på reisedestinasjonen, – og matcher med nye mennesker som jeg var verdens mest desperate mann, – og du skal ikke se bort fra at jeg er det også, for det skjer ganske så lite på den fronten i Norge.

Datelife i Norge

Jeg hater å dra på dater, eller jeg synes det er super kleint, og veldig påtatt. Så da tenkte jeg at dette ville være den perfekte turen hvor jeg stikker på random dates i utlandet, med noen jeg helt sikkert aldri kommer til å møte igjen. På den måten får jeg også presset mine egne grenser litt, det er alltid bra. Jeg endte opp med og avtale seks dater, hvor crasy er ikke det?

Da jeg skulle inn og sjekke min fantastiske Tinder pluss konto til 300 kroner i måneden, var jeg så giret, -faktisk så giret at jeg hadde et stort smil rundt munnen. Jeg hadde allerede laget egne historier på hva som kom til å skje på de forskjellige datene, – og ja, endelig skulle denne gutten få seg et par ligg med to helt fremmede mennesker i et land hvor jeg ikke kjenner noen. I dette øyeblikket kjenner jeg meg litt som Julia Roberts i filmen: Eat Pray Love. Lenge siden jeg har vært så glad og giret, – hey livet!

Da jeg endelig kom inn på Tinder Plussen min var det noe som ikke helt stemte – alle matchene og meldingene mine borte! Altså!!! Og jeg som ble så giret at jeg også pakket med meg kondomer også, just my luck!

Nei, denne turen skulle vist ikke handle om Eat – Pray –Love!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Så gøy😃. Digger måten du formidler på. Betaler du 300kr for kun 1 mnd eller er det bindingstid ?