Tidenes mest inspirerende kompis, Lene Orvik!

Inneholder annonselenker

Heeei, dere!

Det er snart sommer, og som noen av dere vet så har jeg tidenes utsikt hvor jeg bor. 18 etasje med panoramautsikt over Oslo, – og  jeg føler meg veldig heldig som får muligheten til å bo her altså! Det og stå opp om morgenen, ta med kaffen ut på balkongen, og bare nyte utsikten. Balsam for sjelen <3

Men jeg har også kanskje tidenes mest inspirerende kompis, Lene Orvik, – og det kan fort bli et lite ”problem» fordi alt hun kommer med av tips og triks, til kule ideer spiser jeg som om det skulle være en stor proteinbolle på budsjett, så da ryker også pengene. Seriøst, flinkeste dama jeg kjenner!

Hun vet at jeg har en forkjærlighet for vintage, – og da hjelper det ikke at hun forteller, – og viser meg hvordan hun har tenkt å gjøre balkongen sin klar nå til sommeren. Dyrt å bli inspirert hele tiden ass.

Hva med litt grønne planter, store puter, Afrika møter Bali – møter Mexico, og sammen kan de skape bambus feelings på toppen av byen? Her blir du sittende vindstille i kroken hvor du kan lese en fantastiske bok, ta deg et iskaldt glass med rosèvin, og bare være. Høres ikke det bra ut Espen? #SOLGT

Så i går ble jeg sittende lenge og surfe meg gjennom nettet, og har kommet frem til at det blir en veldig behagelig, rolig og Orvik inspirert sommer på balkongen i år.

Hadde jeg hatt plass til daybed, ville jeg gått for denne – HER

Hengestol i ubleket, ufarget bomull, opphengt i en stokk av eik. Denne skal rett opp på blakongen, utentvil. Du finner den HER

Lyslykt Casali Bamboo finner du HER

Jeg elsker motivet, og fargene får meg med en gang veldig avslappet. Puffen Mali finner du HER

Gulvpuff med slitesterkt trekk av jute, og fyll av bomull. Størrelse 60×60 cm. Høyde 13 cm. finner du HER

Svart hylle i tidløs design som er produsert av jern finner du HER. Hvor kul er ikke denne om du bruker den til blomste/kaktuser hylle?

Ribbon, alias EcoChair, er en tvers igjennom økologisk stol, produsert i bjørk,, du finner stolen HER.

Hva medet vakkert bord med inspirasjon fra Afrika. Produsert for hånd i rotting. Hvert bord tar flere dager å produsere og er derfor unik, du finner bordet HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *