Naken herrekropp på busstur som lukter himmelsk!

Hei, i dag må jeg bare begynne med å få ut litt tanker sammen med dere, okay?!

En av de beste tingene som finnes må være nakne kropper, -med deilig parfymelukt på, neida….

Det finnes ting som er bedre enn som så, men det å finne en parfyme som virkelig setter tankene i gang, og som får deg til å ville kle av personen du sitter ved siden av på bussen, flyet, eller som står foran deg i køen på butikken, er en følelse man ikke får ofte, men det skjer, om du ikke har hatt den følelsen,da håper jeg du får oppleve den, magiiiiiisk!

Sist den følelsen var tilstedet var på 90-tallet, hvaor da en av lærerene mine hadde på seg parfymen Davidoff, vet ikke helt hva som er værst, at jeg var fan av Davidoff cool water, eller at jeg ville rive av klærene på læreren min, ha ha, men den sexy blå flasken fra Davidoff skulle hvertfall bli min stor-favoritt i årene fremover.

Og i dag skjedde det på nytt, ikke med en lærer da, men mulig han var en «brannmann» om jeg skal la fantasien snakke.

Jeg skulle ta bussen fra Løkka – Sjølyst . Jeg satt meg bakerst i bussen, – noe jeg alltid pleier å gjøre, podcast på ørene, smilet rundt munnen, og klar for tidenes mandag, – for det hadde jeg sagt til meg selv i speilet i dag. ”Espen, i dag får du verdens beste mandag”

Tre stopp inn i bussruta kom det inn en ganske så kjekk mann, – Tenk Brad Pitt møter Justin Theroux av utseende, og han setter seg i sete foran meg, han har på seg en parfyme som har en lukt som smeller i neseboret mitt. Han må ha tatt mer en fire pump fra den flasken for å si det sånn. I love it, and i want more!

Spørsmålet jeg stiller meg selv nå er: Hvordan skal jeg finne ut av hvilken parfyme han bruker?

Det er nå jeg kunne ønske det fantes en app som Shazam, -hvor man kan bare holde inn knappen, og deretter kommer lukten kom opp på telefonenskjermen.

Hvorfor føles det så rart å skulle spørre en mann om hva slags parfyme han bruker? Hadde dette vært ei dame, da hadde det ikke følt så rart, skjønner dere, – og er ikke det litt rart?

Det å skulle gi et kompliment burde jo føles like fint uansett kjønn, sant?

Er det samfunnet vi lever i som har lært oss at det å gi et kompliment til samme kjønn kan til tide være litt triky og flaut?

Et – to – og det skal gå tre bussstopp videre før jeg bestemmer meg for å finne ut av hva slags lukt dette kunne være.

Litt svettet i pannen gikk jeg bort, og sa: Hei, du? Du lukter ektremt godt, kunne jeg spørre hva slags parfyme du bruker?

Ps:

Han var ikke brannmann, han jobber i DNB. Det vet jeg fordi jeg sitter med visitkortet hans her, og en ny innkjøpt parfyme.

Hvor artig hadde det ikke vært å plutselig bytte bank nå?

Eller hva om denne parfymen var grunnen til at vi faktisk ble gift? Tenk om vi kunne slutte å overtenke på alt hele tiden, da tror jeg faktisk at tilfeldighetene ikke hadde vært så tilfeldig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *