Ulykkelige familier, – og kidnapping av de rikeste!

Ladida campers!

Tenkte det kunne være digg med et aldri så lite weekend tips på tv-tittingen.

For enten om man bruker helgene på middager med venner, drikker vin og skravler hjemme helt til de single skal ut og rocke både det ene og det andre, så finnes det noen av oss som bare elsker å se på gode og spennende tv-serier enten om du finner de på Netflix eller HBO.

Akkurat nå er HBO ute med kanskje tidenes serie, Trust, -med ingen andre ringere enn Donald Sutherland i hovedrollen som Paul Getty. Getty familien er kjent som en av Amerikas rikeste og ulykkeligste familier, og serien begynner i 1973 med kidnapping av John Paul Getty III, en arving til Getty oljefortune, av den italienske mafiaen i Roma. Denne blir dere virkelig å digge.

Terningkast 6

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *