Muskler, proteiner og et deilig one night stand – God helg!

Ladida campers, og glad fredag.

I går lagte jeg kanskje tidenes beste proteinfrokosten, og jeg føler den passer perfekt til og dele med dere nå som det er helg, -og hvor du muligens skal innom butikken rett etter jobb.

Mitt tips er: Kjøp dobbelt opp for kanskje du vil imponere ditt one night-stand med denne snasen oppskriften når dagen derpå, for selv om dere jokker og styrer hele natten må kroppen også ha mat, og du vet hva de sier om proteinrik mat, sant? Nei? Uansett så kommer han/hun til å bli super glad for at du vil lage frokost, eventuelt overstresset fordi det han/hun i grunnen må på toalettet, men som vi alle vet, så dritter ikke hos fremmede mennesker, de har vi bare sex med.

Er du ikke så heldig denne helgen, og du føler deg litt som meg, ensom og forlatt i en verden hvor reality kjendiser på instagram er det nærmeste du kommer til underholdning, -ja da kommer denne frokosten også til å falle i smak, og du kan lage deg den helt alene som alltid, spise den til frokost, eller lunsj, eller eventuelt rett etter trening som du ofte gjør når du skal dekke protein-behovet ditt. Uansett så er det hvertfall ingen som forstyrrer deg i det du skal spise den, og det er digg da! Kose seg for alene forevig og alltid han si! Neeeiida…….

Men den er knall gao, så håper den faller i smak.

Du trenger:

Du trenger 1 stk bokkoli, 6 egg, hvor du bruk bare 3 eggehviter. De andre 3 kan du kaste, eller spare på til senere, helt opp til hver enkelt i grunnen. Du trenger en stor boks med cottage cheese, og litt salt.

Slik gjør du:

Kutt opp brokkolien i små biter, hvor du blander inn eggene og cottage cheesen . Rør det godt sammen, og tilsett litt salt på slutten. Legg det deretter på steikepannen ( svak varme ) og du vil til slutt få tidenes protein-omelett som faktisk smaker ost.

Tips: Liker du ikke cottage cheesen klumpene, da kjører du på med stavmikser først slik at de forsvinner.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. I feel you!!! Bortsett fra at du er jo en av de kjendisene på min Insta😆
    Så digg ut, skal prøves!
    Go hælg!💛🥕

    1. Espen Hilton

      Ha ha ha 😀