Økologiske proteinrundstykker til påsken

Hei dere,

Jeg gleder meg så til og sette i gang og dele prosjektet jeg jobber med, og jeg tror dette blir sykt spennende både for dere og meg.

Det er mange år siden jeg har tatt en så stor avgjørelse, og om vi skal gå inn på komfortsonen følelsen, ja da kan jeg fortelle at den er helt bort, litt (ekstremt) nervøs kan du kanskje si, he he.

Målet med prosjektet mitt er å hjelpe så mange som overhodet mulig med å komme i gang med treningen sin, slik at dere kan nå målene deres. Jeg vil seriøst begynne med dette i dag, men jeg må nok vente til jeg har fått alt i boks, hvor jeg da kan lansere det med stor glede, spennende er det hvertfall, så håper dette er noe folk har lyst å være med på.

Siden påsken er rett rundt hjørne tenkte å dele min favoritt-oppskrift med dere som jeg alltid lager på hytta, eller om jeg har besøk. Her gjelder det å imponere folkens på budsjett.

Hjemmelagdet økologikse proteinrundstykker på 1, 2, 3

Dette trenger du: 

  • Økologisk havregryn – ca 300 g
  • Mager cottage cheese – En store boks
  • Bakepulver – ca 1 ts
  • Egg – 2 stykker
  • Mandler – 10 gram

Slik gjør du: 

Tøm havregrynen i en bolle sammen med cottage cheesen, deretter tilsetter du 2 egg, og legger i fin-hakket mandler. Bruk stavmikseren og mos alt dette godt sammen. Du skal nå sitte igjen med en deig, før du begynner å rulle disse til rundstykker, tilsett 1 ts bakepulver og rør dette godt inn igjen.

Ut fra denne deigen vil du få 9 – 12 økologiskse rundstykker som du setter inn i ovnen på 220 grader  i ca 7-10 minutter.

Blir rundstykkene litt våte på insiden så gjør ikke det noe, la de stå og kjøle seg ned i ca 5 minutter før du servere de til gjestene dine.

Tips: De passer perfekt som lunsj i skibakken også. Inneholder fantastisk næring som gir kroppen god energi som varer lenge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *