Smoothiebolle med over 36 gram proteiner. Perfekt til etter trening!

Hei fredag og weekend.

Okay, i dag satt jeg på trikken etter jeg hadde gjort et hjemmebesøk med det ene prosjektet jeg jobber på, og der sitter det en mann og stirrer på meg. Du vet når noen ser på deg, og du vil bare se tilbake, men du er ikke helt sikker på hva som skjer?

Plutselig så smiler han så mye at jeg blir helt satt ut, men her er tingen. Han smiler jo ikke til meg, han hører på podcast. Herregud, tenk om jeg hadde gått bort, orker ikke ass, ha ha.

Jeg slo av min egen musikk som jeg hadde på ørene, og kastet på Skarbø & Rudfjord. Utentvil favoritt podden på ørene. Ærlige, morsomme og smittende latter. Kan man ønske noe mer enn det? Ja, en smilende mann på bussen, neida, joda!

Uansett, det er fredag og helg med litt pod på ørene, og jeg har laget kanskje den beste smoothie-bollen ever som er fylt med over 36 gram proteiner. Herregud så godt. Denne kan du dele med noen du er glad i, eventuelt imponere noen du har tatt med deg hjem i helgen, for om du lager denne, ja da imponerer du.

Dette trenger du til 2 personer.

Litt appelsinjuice, en boks mager kesam, en halv smoothie pakken med grønkål, ananas, mango og banan. Pakken finner du på Rema 1000. Bland alt sammen i smoothie-maskinen.

 Slik gjør du:

Tilsett til slutt topper du bollen med en halv banan, litt økologisk havregryn, kokosflak og biter med pitahaya, som mulig er den beste frukten du kan få i en frossen smoothebolle.

Hope ya like it!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Du har helt rett. Den var perfekt etter trening 😀

  2. Ser kjempe godt ut 😍