Hvordan kan du være her når du døde for 2 år siden?

Hva ville du gjort om en du elsket og mistet dukket opp igjen et par år senere?

Sorgen vi opplever når vi mister en vi er glad i er ubeskrivelig og hverdagen blir aldri helt den samme. Det å begynne på nytt igjen er muligens en av de vanskeligste tingene et menneske må gjøre, og det er nettopp det James Hayes, en politimann i den Austraske småbyen Yoorana har gjort etter tapet av sin kone som døde for to år siden.

En dag graver fem personen seg ut av sine egne graver, men spørsmålet er hvorfor er de tilbake, og hvorfor kan de ikke forlate Yoorana?

Jeg er bare kommet til episode tre av sesong 1. Det ligger 2 sesonger ute , så her har vi mye å glede oss til. Serien kan minne litt om Lost som gikk på TV-Norge back in the days. Vi får bare håpe at de som skriver serien har en bedre plan videre en hva de hadde for Lost, for der ble vi virkelig helt lost på slutten.

Glitch ser du på Netflix.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. En av de beste seriene jeg noen gang har sett. Du har mye å se fram til!

    1. Espen Hilton

      Yaaaay 😀 Sykt spennende 😀