Vil du vinne 50.000 kroner?

Annonse

Året var 1993 og jeg var 12 år gammel. Vi var nettopp flyttet til Vennesla fra Konsmo, og jeg var super giret med å begynne på skolen.

Ny skole og nye venner, kunne det bli bedre i en alder av 13 år? Ja, fordi mamma hadde meldt min bror og meg inn det det som den gang het, Penny-klubben, og boing-klubben. Jeg tror penny-klubben var mer for jenter, men mamma så ikke det på den måten, så medlemmer ble vi begge to. Stor stas.

Hver måned fikk vi en stor pakke tilsendt i posten, og det var like spennende hver eneste gang. Tror vi var medlemmer av disse klubbene i noen år faktisk, men en dag kom mamma kom og sa: Gutter, det er på tide og si farvel til Penny og Boing-klubben nå.

Dere har kommet i den alderen hvor mamma skal introdusere dere for en ny og litt mer voksen klubb. Dere vil ikke motta slike pakker hver 4 uke lenger, men nå vil dere bygge opp spennende poeng hvert eneste år slik at til slutt kan dra på det som heter visninger, forelske dere i drømme leiligheten, og om dere ønsker å kjøpe den, da viser du megleren poengene dine fra OBOS-klubben, og har du nok poeng, da kan leiligheten bli din, til tross for at noen andre har lagt inn bud.

Den med mest poeng (ansiennitet ) får boligen til odel og eie.

Jeg husker jeg ikke skjønte så veldig mye av hva hun mente der og da, men i ettertid. nå 20 år senere, da jeg dro på visning for et år siden, og plutselig kom på, wow! Hva sa mamma en gang? Jo oppsparte poeng og noe med ansiennitet. Da skjønte jeg hvor fantastisk OBOS-klubben var.

Fordi mamma meldte oss inn i OBOS-klubben for 20 år siden sitter jeg her i dag med drømmeleiligheten min i 18 etasje med utsikt over hele Oslo.

Hva er OBOS for akkurat deg? Er det blokka du bor i? En bydel? Vennene dine fra oppveksten? Fotballbanen? Nå kan du vinne 50.000 kroner på en konto i OBOS-banken.

Alt du gjør er å vise eller fortelle hva OBOS er for deg. Send inn HER.

Blant alle bidragene som sendes inn, velger OBOS noen som blir en del av kampanjen #mittobos.

Alle bidrag som benyttes i kampanjen, honoreres med 1 000 kroner.

Skriv en kommentar

1 kommentar

  1. Obos for meg er stillheten etter kl. 16 oo Kan sitte på veranda i ro og fred. Slippe å høre gressklippere, hekkesakser som suser utover ettermiddag og kveld om jeg hadde bodd i villastrøk